top of page

Hersenspinsels

  • Foto van schrijverIefke Hendrickx

De spanning stijgt

De spanning stijgt. De werkdruk ook. De aanwezigheidspolitiek wordt groter. De geruchten en roddels ook. Ja ja, de verkiezingen komen er weer aan!Als eerste vrouw op de lijst ga ik er voluit voor. Na jarenlange ervaring als voorzitter heb ik er zin in! Schoten, hier kom ik! Het zou voor mij een wens zijn die in vervulling gaat; mee aan “mijn” gemeente werken. Want Schoten, dat is “mijn” gemeente.

Ik ben hier geboren en getogen (toen was hier nog een moederhuis!). Tijdens mijn studentenjaren, toen ik op kot zat, kwam ik naar Schoten om mijn boodschappen te doen. Logisch, want hier kende ik de winkeliers. En voor dat gezellig “klapke”, maakte ik graag een omweg.

Nu wil ik graag mee mijn schouders zetten onder Schoten. Waar, het is hier goed om wonen. Maar, en nu komt de maar, de wereld rondom ons verandert. Iedereen beseft dat het niet makkelijk gaat worden en dat we zuinig zullen moeten besturen. Met andere woorden, als we willen behouden wat we hebben voor onze kinderen en kleinkinderen, zullen we moeten durven veranderen. Even “out-of-the-box“ denken, om een Engelse term te gebruiken. Schoten besturen als een goede huisvader of huismoeder, krachtdadig en efficiënt.

Ik doe alvast mee. Ook voor de provincie trouwens (plaats 12). En ik geloof er in! Met N-VA Schoten bieden we aan de kiezer een super toffe, gedreven en enthousiaste ploeg aan. Met ervaring en zonder, jong en oud, uit alle wijken, verenigingen. Met elk hun eigen speerpunten en met elk enorm veel inzet.

Dus werken we verder naar 14 oktober. Met een beetje meer stress en een beetje minder slaap. 

Tot binnenkort!

Comments


bottom of page